Solutii Marketing

Marketing

Marketing Coaching

250 euro/ pachet

Avem expertiza necesară să vă ajutăm pe toate palierele posibile. Prețurile sunt raportate la bugetul de marketing alocat și la orele de agenție necesare implementării tacticilor de marketing de care aveți nevoie.

Avem procedura proprie de lucru pe care suntem mai mult decât nerăbdători să o împărtășim cu dumneavoastră pentru că economisește timp, bani și nervi.

Lista întreagă de soluții de marketing o puteți găsi aici.

Coach your Marketing Mind este un program de marketing coaching bazat pe neuroștiință și a fost creat pentru a dezvolta partea stângă a creierului, cea în care se dezvoltă mintea analitică, logică, științifică și matematică. Partea stângă a creierului este cea care rezolvă probleme, identifică detalii, matrici, sisteme, procesează informațiile într-o formă liniară. În mediul de business, creativitatea, dezvoltată în partea dreaptă a creierului, are nevoie de suport de la partea stângă a creierului pentru a materializa. Pentru a construi.

Timp de 10 sedinte, lucrăm cu ajutorul unui manual și a unor teme dedicate asupra filozofiei de marketing a business-ului tău. 

Mai multe detalii despre acest tip de coaching in pagina dedicata de marketing coaching.

About the author: Alexandra Hustiu Bibire

După 15 ani de marketing și vânzare directă, am pornit pe drumul antreprenoriatului cu dorința nebună de a schimba ceva în stilul de comunicare și marketizare autohton, nutrind speranța că pot aduce valoare oamenilor, mediului de business local, și nu numai. Pentru misiunea pe care mi-am asumat-o, în calitate de strateg de marketing și Personal Branding, mă recomandă perseverența, empatia și creativitatea, iar analiza și strategia sunt punctele mele forte. Dar cel mai mult curajul. Pofta de evoluție. Setea de cunoaștere. După ce am trecut prin toate etapele evolutive ale meseriei, de la specialist de marketig local la director de marketing național, mi-am înființat propia agenție de marketing, Brand&Build, prin care îmi doresc să sprijin la crearea și construirea de branduri durabile, consistente.

Leave a Reply

Your email address will not be published.