Building responsible brands that are pillars for our future generations has become our mission.  Join us!

Lansare de carte – Brandul tău personal ești Tu, la Chișinău

Lansare de carte – Brandul tău personal ești Tu, la Chișinău

Unul din lucrurile pe care le-am învățat cel mai mult în toată această perioadă de când am luat-o pe drumul antreprenoriatului este că business-ul acesta este, din ce în ce mai puțin despre mine și din ce în ce mai mult despre oamenii care își doresc să construiască, oamenii care au un Vis și sunt dispuși să muncească pentru el.

E un drum lung însă să ajungi să integrezi viziunea aceasta. Și în opinia mea, nu doar că nu e bine să pleci singur pe acest drum, deci trebuie să îți cauți oameni alături de care să pornești, ci pornirea în sine este cea mai grea. Ideea că nu poți. Că nu ești în stare. Că nu meriți. Că nu ești destul.

Eu am învățat că sunt destul. Cu toate acestea, am o sete nebună de cunoaștere. De dezvoltare. Personală, dar mai ales spirituală. Simt, văd și înțeleg că este o lume atât de mare dincolo de ceea ce știam și înțelegeam eu și acum am devenit nerăbdătoare să o cunosc.

Cu starea aceasta am plecat la Chișinău, la finalul lui noiembrie anul trecut, unde am lansat prima carte de Personal Branding din România:  https://www.alexandrahustiu.ro/lansare-chisinau/

Despre tot ce s-a întâmplat acolo am scris însă pe blogul personal www.alexandrahustiu.ro, unde imi dau voie sa
fiu cine vreau eu sa fiu. Cine sunt.

Hai și tu 🙂

No Comments

Post A Comment

error: Continutul acestui site este protejat prin leagea drepturilor de autor.