Building responsible brands that are pillars for our future generations has become our mission.  Join us!

Interviu WOW MOM-Află cum te poate schimba maternitatea

Interviu WOW MOM-Află cum te poate schimba maternitatea

„Admir orice femeie care a înțeles că trebuie să muncească pentru Visurile ei, și clădește, zi de zi, cu sârguință, o lume mai bună pentru ea și pentru ziua de mâine.

Sunt femei care au în spate un brand personal  puternic construit din Unicitate:  îmi vine acum în minte Mihaela Rădulescu; e una din  femeile asumate, a cărui curaj și autenticitate nu încetează să mă uimească:  și-a ridicat autenticitatea și feminitatea la rang de Stil de viață și le trăiește cu adevărat. Și asta într-o societate în care feminitatea este asociată cu (scuzați-mi expresia) preacurvia.

In Career Branding, care a devenit o adevărată materie în facultățile și scolile de bussines din SUA, valorile personale, trăsăturile de caracter, stilurile de învățare și tot ceea ce reprezentăm noi, ca structură umană psihologică, se numește Core Self. Acest Core Self (care trăiește autentic) va învăța, de-a lungul experienței profesionale, niște skill-uri care-i vor servi în cariera profesională.

Acest Core Self care are acum niște abilități dezvoltate datorită lui Core Self, se numește Skilled Self. Și pentru că tuturor ne plac garanțiile, vrem calitate și nu toți credem că “tot ce zboară se mănâncă”, a apărut noțiunea de Extended Self: acel Core Self care a dobândit niște abilități (Skilled Self) pe care le poate dovedi prin artefacte (diplomele obținute), recomandări, portofolii, etc.

Imaginează-ți 3 cercuri concentrice, unul mai mare decât celălalt, care, împreună,  construiesc brandul tău personal. Cu cât fiecare cerc este mai mare, cu atât brandul tău personal va deveni mai coerent și mai puternic.

Dacă îți dorești să îți construiești un brand personal puternic, trebuie să Te cunoști mai întâi. Unicitatea (și autenticitatea) vor fi garanția că brandul tău personal este real și va dăinui și peste ani, pentru că îți vei putea construi relații autentice cu oamenii din jurul tău.

Îți va oferi cheia către succes, fără ca tu să faci nimic mai mult decât să fii Tu, să înveți continuu și să muncești.

Dacă nu, vei fi mereu omul din spatele surprizelor neplăcute: “Dacă deja am o surpriză în ceea ce o/îl privește, oare ce altă surpriză mă mai așteaptă?”  

Interviul complet pe https://www.wowmom.ro/cum-te-schimba-maternitatea/

No Comments

Post A Comment

error: Continutul acestui site este protejat prin leagea drepturilor de autor.