Evenimentul de Leadership şi Business LIVE2LEAD din nou la BACĂU în 26 Ianuarie 2018.

 

  • 26 ianuarie 2018 ora 17, CAEx. Grupul de Iniţiativă John Maxwell Team Bacău împreună cu Grupul de Iniţiativă Antreprenorială Fabricat în BACAU organizează cea de a doua ediţie a evenimentului internaţional de Leadership şi Business LIVE2LEAD.
  • Patru mari lideri mondiali, John C. Maxwell, Dave Ramsey, Cheryl Bachelder & Warrick Dunn, împărtășesc inspirație, idei inovatoare și energie transformatoare .
  • Ce vei câștiga dacă participi? Idei noi, Inspirație și Energie Transformatoare, dezvoltarea rețelei de contacte (networking)
  • Live2Lead este prezentat în Bacău de membrii certificaţi John Maxwell Team Nick Vercruyssen si Cornel Borza.

 

Grupul de Iniţiativă John Maxwell Team Bacău împreună cu Grupul de Iniţiativă Antreprenorială Fabricat în BACAU organizează cea de a doua ediţie a evenimentului internaţional de Leadership şi Business LIVE2LEAD. Acest eveniment va avea loc la CAEx – Centrul de Afaceri şi Expoziţii “Mircea Cancicov” Bacău în data de 26 Ianuarie 2018 începand cu ora 17:00.

Live2Lead este o conferință videocast care, datorită notorietății și succesului de care s-a bucurat în edițiile de până acum, este solicitată și transmisă în 32 de țări, peste 700 de locații din întreaga lume și peste 40.000 de participanti.
Live2Lead este o Conferință Videocast de dezvoltare a liderilor, concepută pentru a echipa participanții cu perspective noi, idei pragmatice și instrumente gata de pus în practică, livrate de cei mai renumiți experți în leadership și business la nivel mondial.

Lista speakerilor include:

  • John C. Maxwell, consultant expert în leadership, scriitor și coach.

John C. Maxwell este un # 1 New York Times cel mai bine vândut scriitor, coach și speaker. Cu peste 120 de carţi publicate, a fost nominalizat ca liderul # 1 în afaceri de către AMA și cel mai influent expert de conducere din lume, în 2014.

  • Dave Ramsey, expert în management, cel mai bine vândut scriitor cu expertiză financiară.

Considerat în USA vocea de încredere cu expertiză financiara și de afaceri, Dave Ramsey este o expert în gestionarea banilor și personalitate radio extrem de populară la nivel național. Cele șapte cele mai bine vândute carţi ale sale “Financial Peace”, “More Than Enough”, “The Total Money Makeover”, “EntreLeadership”, “The Complete Guide to Money”, “Smart Money Smart Kids” şi “The Legacy Journey” au atins vȃnzări cumulate de peste de 10 milioane de exemplare.

  • Cheryl Bachelder, fostul CEO al Popeyes® Louisiana Kitchen, Inc.

Un pasionat Director Executiv al industriei de restaurante care a lucrat recent ca CEO al Popeyes® Louisiana Kitchen, Inc., Cheryl este recunoscută pentru gândirea sa strategică foarte clară, abordarea focusată pe dezvoltarea conceptului de franciză, dezvoltarea de echipe şi liderii excepţionali cat și pentru atingerea de performanțele financiare superioare. Cheryl, de asemenea, a fost recent clasată pe locul # 1 in “Top Ten List of the World’s Best CEOs” realizata de Inc. Magazine.

  • Warrick Dunn, fost jucator NFL (The USA National Football League), partener al echipei Falconii din Atlanta. După o carieră de 12 ani în NFL, Dunn sa retras, în 2009 a fost acceptat de proprietarii NFL pentru a deveni partener al Atlanta Falcons. Prin “Homes for the Holidays”, Dunn îşi onorează mama, Betty Smothers care era Ofițer de Poliție din Baton Rouge. Aceasta, ca mama singura a șasea copii, a luptat pentru visul american de proprietate a locuintei. În timp ce lucra, a fost ucisă și nu a fost niciodată capabilă să-și atingă acest vis. Programul lui Dunn a asistat peste 152 de părinți singuri și 409 de persoane dependente la nivel national în visul acestora de a deveni pentru prima data proprietari de case. Începand cu anul 2002, an în care a fondat organizațiile “Warric Dunn Charities”, Dunn sa dedicat îmbunătăţirii vietii semenilor prin programe inovatoare inspirate de experienta sa.

 

Participarea la acest eveniment aduce beneficii ca:

·         Cele mai noi Idei: Pregătește-te să afli cele mai noi idei de leadership și business, precum și planuri de acțiune simple și ușor de implementat, de la experți de top la nivel mondial.

·         Inspirație și Energie Transformatoare: Live2Lead este un eveniment revoluționar creat pentru a te inspira și a dezlănțui energia și puterea, capabile să te transforme pe tine și lumea din jurul tău. Vei fi provocat, încurajat și inspirat de experți în leadership de top mondial și te vei întoarce la job-ul tău, nerăbdător să pui în practică o listă valoroasă de idei Aha!

·         Networking: Live2Lead propune un conținut bogat și valoros de leadership și business la nivel mondial și va atrage lideri, care la fel ca tine, sunt dedicați creșterii și dezvoltării. Consolidează-ți rețeaua de contacte valoroase, pentru parteneriate și rezultate concrete.

Live2Lead este prezentat în Bacău de membrii certificaţi John Maxwell Team Nick Vercruyssen si Cornel Borza.

Nick Vercruyssen este CEO in grupul de firme ISSCO, se bucură de notorietate pe piața de nearshoring și offshoring, dublată de o prolifică activitate pe piața românească. Este membru activ în clusterul IT ADI Euronest, organizează workshop-uri pentru studenții Universității Bacău, conduce programe de internship pentru studenți și elevi de liceu. Nick Vercruyssen este devotat desăvârșirii profesionale și personale, studios și receptiv la oportunitațile pieței IT. Membru în Board-ul Fundației Comunitare Bacău, se implică într-o serie de evenimente adresate comunității, sponsorizează cauze sociale și construiește mai mult decât o afacere alături de echipa sa. Construiește valori, atitudini și viitor.

 Cornel Borza este manager orientat spre rezultate, cu o experienţă de 15 ani în leadership progresiv, trasformă angajaţii cu potenţial în manageri autonomi care demonstrează că excelenţa în activitatea zilnică este esenţială pentru satisfacţia clienţilor şi succesul organizaţiei.
Cu o experienţă de 15 ani de management competitiv, dovedit intru-un mediu de top internaţional, consideră că cheia succesului este dezvoltarea continuă axata pe combinarea instumentelor de management performant cu abilitatile de lider inspiraţional.
Scrie frecvent pe wearethebrightstars.blogspot.ro

 

Informații suplimentare le puteţi obtine la:

tel: 0752 663 964

info@live2leadbacau.ro

www.live2leadbacau.ro

www.facebook.com/live2leadbacau

 

 

About the author: Alexandra Hustiu Bibire

După 15 ani de marketing și vânzare directă, am pornit pe drumul antreprenoriatului cu dorința nebună de a schimba ceva în stilul de comunicare și marketizare autohton, nutrind speranța că pot aduce valoare oamenilor, mediului de business local, și nu numai. Pentru misiunea pe care mi-am asumat-o, în calitate de strateg de marketing și Personal Branding, mă recomandă perseverența, empatia și creativitatea, iar analiza și strategia sunt punctele mele forte. Dar cel mai mult curajul. Pofta de evoluție. După ce am trecut prin toate etapele evolutive ale meseriei, de la specialist de marketig local la director de marketing național, mi-am înființat propia agenție de marketing, Brand&Build, prin care îmi doresc să sprijin la crearea și construirea de branduri durabile, consistente.

Leave a Reply

Your email address will not be published.