Direcția Județeană pentru Sport și Tineret ne-a recunoscut contribuția pentru acțiunile proiectului #ConstruimPentruViitor

Marți, 12 decembrie, la sediu DJST Bacău, Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană de Tineret și Sport ne-a decernat distincția de Spiriduș a Lui Moș Crăciun ca și recunoaștere pentru implicarea noastră voluntară în anul 2017 prin proiectul #ConstruimPentruViitor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe detalii despre această festivitate găsești și în Deșteptarea de Bacău, aici: https://www.desteptarea.ro/spiridusii-lui-mos-craciun-si-tineretea/.

Fotografia postată de Brand & Build.

 

About the author: Alexandra Hustiu Bibire

După 15 ani de marketing și vânzare directă, am pornit pe drumul antreprenoriatului cu dorința nebună de a schimba ceva în stilul de comunicare și marketizare autohton, nutrind speranța că pot aduce valoare oamenilor, mediului de business local, și nu numai. Pentru misiunea pe care mi-am asumat-o, în calitate de strateg de marketing și Personal Branding, mă recomandă perseverența, empatia și creativitatea, iar analiza și strategia sunt punctele mele forte. Dar cel mai mult curajul. Pofta de evoluție. După ce am trecut prin toate etapele evolutive ale meseriei, de la specialist de marketig local la director de marketing național, mi-am înființat propia agenție de marketing, Brand&Build, prin care îmi doresc să sprijin la crearea și construirea de branduri durabile, consistente.

Leave a Reply

Your email address will not be published.