Centrul de Agrement de la Valea Budului a găzduit cea de a doua ediție a taberei TinBlog, initulată TinBlog 2.0.

Datorită reușitei ediției precedente, Ministerul Tineretului și Sportului a aprobat ca la această ediție numărul tinerilor participanți să fie dublu.

Vara trecută, Ziarul de Bacău a scris despre tabăra TinBlog, parte a unui proiect experimental de educație nonformală ce a avut drept scop implicarea tinerilor în promovarea online a patrimoniului cultural național. Proiectul a fost derulat de către DJST Bacău în parteneriat cu Centrul European pentru Strategii Durabile Bacău.

Ca și anul trecut, în tabără s-au desfășurat o serie de colocvii pe teme ce țin de marketing, jurnalism și tehnologiile internetului, precum și un workshop în cadrul căruia tinerii au experimentat proiectarea unei campanii de promovare online. În plus, la această ediție, a făcut parte din echipa de traineri și Alexandra Bibire, cunoscut om de marketing din Bacău.

Restul articolului aici.

About the author: Alexandra Hustiu Bibire

După 15 ani de marketing și vânzare directă, am pornit pe drumul antreprenoriatului cu dorința nebună de a schimba ceva în stilul de comunicare și marketizare autohton, nutrind speranța că pot aduce valoare oamenilor, mediului de business local, și nu numai. Pentru misiunea pe care mi-am asumat-o, în calitate de strateg de marketing și Personal Branding, mă recomandă perseverența, empatia și creativitatea, iar analiza și strategia sunt punctele mele forte. Dar cel mai mult curajul. Pofta de evoluție. După ce am trecut prin toate etapele evolutive ale meseriei, de la specialist de marketig local la director de marketing național, mi-am înființat propia agenție de marketing, Brand&Build, prin care îmi doresc să sprijin la crearea și construirea de branduri durabile, consistente.

Leave a Reply

Your email address will not be published.