Building responsible brands that are pillars for our future generations has become our mission.  Join us!

Solutii Personal Branding

Personal Branding Accelerator

Personal Branding Books

Personal Branding Coaching

150 euro/2 zile

50 euro/ carte + booklet

500 euro/pachet

Dedicat liber profesionistilor

#PersonalBrandingAccelerator este un serviciu-program creat de așa manieră încât să te ajute să ai claritate asupra a „Cine ești”, „Ceea ce faci”, „De Ce” faci și „Pentru cine” o faci.

Odată clarificate aceste aspecte, începem să comunicăm în piață punctul diferențiator pe care îl ai, propunerea de valoare și toate acele elemente forte care fac din tine un profesionist de încredere care prestează servicii de calitate. Și un brand personal.

Detalii pe www.alexandrahustiu.ro

Self Marketing Tools este soluția noastră pentru cei care nu vor sau nu își permit să plătească servicii profesionale de branding personal sau efectiv vor să se familiarizeze cu zona aceasta pentru a-și manageria singuri brandul de carieră.

 Vei găsi pe www.alexandrahustiu.ro prima carte de Personal Branding din România și booklet-ul aferent, dar si multe alte articole din care să te inspiri și care să te ajute să fii mai aproape de Cine vrei să devii.

Le poți cumpăra din shop, de aici.

Bazat pe modelul de coaching GROW dar si pe NLP, lucrăm, timp de 10 ședințe pe credințele limitative din subconștient care ne blochează spre manifestare .

Acest pachet este doar pentru cei care sunt pregatiți să facă o schimbare reală și sunt dispuși să aibă încredere în ei și în procesul de transformare – de la a avea la a deveni.

Pe www.alexandrahustiu.ro, in sesiunea Identity coaching, poti gasi o serie de articole care sa te lamureasca asupra catorva aspecte ce tin de acest serviciu.

error: Continutul acestui site este protejat prin leagea drepturilor de autor.