Building responsible brands that are pillars for our future generations has become our mission.  Join us!

Mind Design

Mind Design este un produs CLAR care  folosește la clarificarea scopurilor, setarea atitudinii, energie, imagine în acord și înseamnă un program în care un psiholog și un consultant de imagine creează cadre pentru  alinierea scopului, atitudinii, comportamentului și imaginii.

Se adresează celor care simt că vor și pot mai mult. Celor care își doresc schimbarea azi.

Se realizează  printr-un screening psihologic, comportamental și atitudinal prin intermediul unui chestionar și a unui interviu de profunzime făcut de psihologul Alina Căprioară. Ulterior, împreună cu tine, veți seta atitudinea dorită pentru tine la superlativ. Roxana Șmil, consilierul de imagine, va face o analiză a imaginii actuale, va păstra elementele care se potrivesc settingului mental dezvoltat și va realiza un portofoliu de imagine care ți se potrivește, o descriere a stilului potrivit, a tipurilor de ținute adaptate stilului tău, va propune sugestii de îmbunătățire a imaginii proiectate și solutii pentru a pune în acord imaginea proiectată cu cea reală. În varianta full, îți va detoxifia garderoba, va realiza necesarul vestimentar și de accesorii și va merge cu tine la o sesiune de shopping. Împreună, veți alcătui un album cu ținutele compuse și ședinte de consultanță pentru ocazii speciale.

 

Pentru Mind Design s-a lucrat o campanie de PR pe blogul personal  transformată într-o poveste despre cum poți să-ți dai, ghidată de specialişti, un reset fantastic după naştere. O poveste autentică și transparentă care să arate cum se derulează acest program și care să ajute persoanele doritoare de schimbare benefică și reală să înțeleagă în ce constă acest program.

 

Debriefarea a constat în a contura concret ce anume se dorește de la această campanie și de cee o formă de terapie care face o schimbare cu sens pentru persoana implicată, cu ajutorul hainelor.

Plecând de la percepția potențialilor clienți, și anume teamă, reticență sau efectiv negare sau refuzul de a face schimbări/reactualizări cu sens real pentru ființa noastră, am considerat că cel mai important mesaj de comunicat este că degeaba ai grijă ce spune imaginea ta despre tine/ te reinventezi dacă  aceasta nu este  în concordanță cu cine ești în realitate.

Ca și reacție ne-am dorit să stărnească awarness, dar și curiozitate,  fiind campanie de informare (există terapie prin haine) dar și de produs – se numește Mind Design și se face personalizat.

 

Materiale implicate:

Headline:Poți să te reinventezi sau poți să te descoperi.

Hashtag: #MindDesign

Naming pagina Facebook: Mind Design Experience

Layout cover Facebook 

Vizual & producție roll up

Articole: http://www.alexandrahustiu.ro/category/experiente/minddesign/

Conținut foto în Social Media pe conturile personale de Facebook și Instagram.

 

 

 

 

 

error: Continutul acestui site este protejat prin leagea drepturilor de autor.