Personal Branding & Marketing Strategic

"Experiențele de brand, povestile si conexiunea fac întotdeauna diferența. Fie că este vorba de un brand personal, fie că
este vorba de un brand de companie, îl vom duce împreună la următorul nivel".
Alexandra Huștiu Bibire

    

Salut. Bine te-am găsit.

Sunt Alexandra Huștiu Bibire, Personal Branding & Marketing Strategist. Sunt încântată că ai ajuns aici, nutrind speranța că experiența mea profesională îți va putea fi de folos.

Cu dorința de a schimba ceva în stilul de comunicare și marketizare autohton, nutrind speranța că pot aduce valoare mediului de business, dar mai ales oamenilor alături de care contruiesc, vreau, înainte de toate, să îți prezint etica mea profesională, care presupune devotament și onestitate și, de asemenea, adaptabilitate.
Îmi place să îmi asum responsabilități, prin organizare și orientare către obiective (stabilirea acestora și urmărirea eficientă a lor), dar mai ales către rezultatul final. Creativitatea este, de asemenea, un punct forte care mă ajută să obțin rezultate.

Știm cu toții că e foarte ușor să prestezi servicii. Este, însă, cu mult mai greu să găsești Soluții Individualizate.

Ești angajat(ă)?

Ești angajat(ă)?

Self Marketing Tools este soluția noastră pentru cei care nu vor sau nu își permit să plătească servicii profesionale de branding personal sau efectiv vor să se familiarizeze cu zona aceasta pentru a-și manageria singuri brandul de carieră.
Vei găsi aici prima carte de Personal Branding din România și multe alte articole din care să te inspiri și care să te ajute să fii mai aproape de Cine vrei să devii.

Ești liber profesionist?

Ești liber profesionist?

#PersonalBrandingAccelerator este un serviciu-program creat de așa manieră încât să te ajute să ai claritate asupra a "Cine ești", "Ceea ce faci", "De Ce" faci și "Pentru cine" o faci. Odată clarificate aceste aspecte, începem să comunicăm în piață punctul diferențiator pe care îl ai, propunerea de valoare și toate acele elemente forte care fac din tine un profesionist de încredere care prestează servicii de calitate. Și un brand personal.

Ești antreprenor?

Ești antreprenor?

#MarketingCoaching are ca scop crearea de noi căi neuronale prin învățarea unui tipar nou de gândire cu accent pe zona de marketing, dar și pe zona de business în general, plecând de la cunoașterea profilului clienților targetați și a pieței în care îți desfășori activitatea, tu și business-ul tău. Sunt de părere că un business este extensia personalității unui om, și dacă putem îmbunătăți aspecte ale acesteia, îmbunătățim implicit și business-ul și percepția lui în piață.

Reprezinți o companie?

Reprezinți o companie?

Prin procedura internă numită RSPIA, documentăm fiecare decizie strategică de marketing, o explicăm și o implementăm corect la fiecare pas. Implicăm clientul în procesul de marketing punând accent pe cercetare, buget de marketing necesar, defalcat pe buget/luni, dar și pe monitorizarea rezultatelor (ROI), a tacticilor de marketing implementate, câștigând astfel încrederea clientului în deciziile strategice pe care le luăm împreună, salvând timp, efort suplimentar și cel mai important, bani.

Faci parte dintr-un ONG?

Faci parte dintr-un ONG?

Ne-am propus să facem un transfer de expertiză și know how din domeniul marketing-ului și al comunicării către ONG-urile interesate în acest sens, oferind instrumentele prin care pot ajusta întregul proces de comunicare, fie el prin canalele clasice, fie prin Social Media, la timpurile noi pe care le trăim, dar și la audiența la care vrem să ajungem (publicul țintă) prin #ConstruimPentruViitor ca și divizie de CSR / Corporate Social Responsability.

Reprezinți mediul de afaceri?

Reprezinți mediul de afaceri?

In era 3.0 a Marketing-ului, când colaborarea devine punct de interes principal, implicarea în comunitatea locală de business devine esențială pentru bunăstarea tuturor părților implicate. Comunitatea profesioniștilor de Marketing #CPMBc este răspunsul nostru la nevoile acestei noi ere a marketing-ului societal ca și divizie de CCI / Corporate Community Involvment.

Proiecte Speciale

Cred în puterea transformatoare a lui Împreună, astfel că am creat câteva Proiecte Speciale în care am adunat oameni care își doresc să construiască alături de mine.
Oameni care cred că există mereu loc de mai bine, că nu totul este despre noi, ci și despre ceilalți, că și dăruind putem crea crea o lume mai bună. Fiecare dintre ei își aduce sau și-au adus deja aportul în aceste proiecte, lucru care mă bucură nespus, și pentru asta le mulțumesc.

Experiență profesională

Cu o experiență de 15 ani în domeniu, cu studii Universitare și Postuniversitare în Marketing și Management în România, dar și cursuri în străinătate, am făcut o rutină din:
*Vânzărea directă, lucrând ca Sales Advisor la Kapital Motors, fosta reprezentanță Mitsubishi ;
*Crearea și implementarea de campanii pe radio, ca și extensie a campaniilor clienților din portofoliu Radio Management/ Reprezentant pe Moldova al Radio Zu;
*Creare si implementare campanii offline pentru brandurile Mercedes Benz, Land Rover & Range Rover, Ford și Hyundai și rebranding la Tiriac Auto, rețeaua lider in segmentul de retail auto;
*Rebranding, repozitionare, bugetare, forecasting & strategie / creare și implementare campanii online si offline pentru Autoboca Rent a Car, a 2 a companie de Rent a Car cu capital 100% românesc din Romania;
*Branding/rebranding, repozitionare, grafica pentru materiale promotionale, Social Media Marketing, site-uri web – pentru clientii din portofoliu; Organizare workshop-uri de comunicare / Social Media & Marketing /Personal Branding pentru ONG-urile locale. Toate prin Brand&Build.

Contact

  •   +40 0745 621 007
  •   Bacău, România
  •   alexandra@brandandbuild.ro.

Testimoniale

403
Suporteri
45
Campanii
25
Proiecte
12
Clienți
Alexandra, with her agency, Brand & Build, is the one that had all the solid reasons for Cybernet Auto Center to rely on when having important events. They've worked with me as the Marketing Coordinator at Cybernet Auto Center for 3 years, during which our brand and retention events were presented to the public and also to targeted audiences. Brand&Build was the one on our team when it came to spread the word about our premium advertorials regarding the 6 auto brands that I had to promote: Volkswagen, Audi, Volkswagen Commercial Vehicles, Das WeltAuto, Skoda and nevertheless Porsche and it’s thanks to them that Cybernet's Auto Center's current image is now one of the (if not the most) powerful auto dealership in Bacau's landscape. I happily recommend the agency here on #facebook, and do so in person to other clients whenever I have the opportunity as they would be an excellent addition to any company.
Robert Moroșanu

Robert Moroșanu

Cybernet Auto Center, Bacău
Când ai o viziune ai nevoie de oameni care să te susțină și să pună în practică ceea ce tu vezi doar cu ochii minții. Sunt oameni care îți citesc gândurile și uite așa ajungi să faci o echipă magică. Alexandra este un astfel de om, m-a ajutat să pun în practica proiecte de suflet, mi-a cititi gândurile și mi-a susținut demersurile. Mulțumesc din suflet!
Delia Mureșan

Delia Mureșan

Terapeut in terapia cu îngeri, Cluj
Activitatea noastra “a prins culoare” din momentul in care Alexandra a contribuit la imaginea brandului CISEO si ne-a ajutat sa comunicam si mai bine cine suntem, care sunt valorile care ne definesc si ce promisiune facem clientilor nostri pe termen lung. Un numar mare de companii multinationale ne-au ales si au decis sa lucreze cu noi, comunicandu-ne ca suntem perceputi ca fiind o companie de incredere, pe care se pot baza atat pe termen scurt, cat si pe termen lung, peste ani.
Lavinia Marin

Lavinia Marin

Fondator CISEO ISO One Stop Shop, Brașov
Un citat celebru spune că singura diferență dintre cine ești acum și cine vei fi peste 5 ani este data de cărțile pe care le citești și oamenii care vorbesc în viața ta. Sper că alegi cu grijă.
Cătălin Vasile

Cătălin Vasile

DOM'aseur www.domaseur.ro
Contact

Salut. Mă bucur că m-ai vizitat. Dacă ai decis să mă contactezi, te rog să completezi datele de mai jos ca să ști cui mă adresez.
Mulțumesc.

Portofoliu

Clienții noștri sunt, înainte de toate, Oameni. Pentru că lumea aparține oamenilor, dar mai ales oamenilor care cred în

visurile lor. Și le transformă în realitate. 

Self Marketing Tools Shop

Cumpără de aici prima carte de Branding Personal din România sau downloadează E-book-ul de Personal Branding.

Tips & Tricks

Această secțiune este dedicată articolelor din domeniu MARCOMM. Pentru o experiență mai personală, poți intra și pe www.alexandrahustiu.ro.

Lansare de carte – Brandul tău personal ești Tu, la Chișinău

Unul din lucrurile pe care le-am învățat cel mai mult în toată această perioadă de când am luat-o pe drumul antreprenoriatului este că business-ul acesta este, din ce în ce mai puțin despre mine și din ce în ce mai mult despre oamenii care își doresc să construiască, oamenii care au un Vis și sunt […]

Cu ambele mâini pe Inteligența Artificială & Big Data. La propriu, în 9 noiembrie, la Cluj-Napoca.

Tehnologia și, în special, inteligența artificială servesc de la o zi la alta tot mai mult industriilor creative și business-urilor care urmăresc implementarea de procese automatizate. Targetarea, personalizarea, evaluarea conform unor KPIs – acestea sunt doar câteva dintre aspectele care îi ajută pe antreprenorii români să urmărească rezultatele măsurabile. Interesul la nivel global față de […]

TeCOMM 2018: Cum crești rata de conversie cu 20% in eCommerce

Creșterea anuală a volumului de vânzări și a relevanței pe piața națională, completată de extinderea către noi piețe sunt doar câteva dintre preocupările principale ale fiecărui proprietar de magazine online. Daca vorbim de peisajul actual al comerțului online românesc, putem aminti doar cateva zeci de magazine online care se pot lăuda cu cifrele lor. In […]