Salut. Ne bucurăm că ai ajuns pe această pagină. Dacă ai decis să ne contactezi, și totuși îți trebuie argumente solide pentru a decide să lucrezi cu noi, te rugăm să completezi datele de mai jos ca să știm cui ne adresăm.

Mulțumim.

 

Nimănui nu îi place să piardă timpul, cu atât mai mult cu cât timp poate însemna profit dacă este cheltuit cu responsabilitate.

 

Dacă ai depășit etapa de micromanagement și îți dorești să predai partea de marketing unei agenții specializate, dar nu știi cui, Brand & Build îți oferă o solutie preliminarăpentru a lua această decizie: auditul bussines-ului tău.

 

 

Ce presupune un audit de business?

Vom face o analiză  ca să aflăm care sunt punctele tale forte să le putem folosi într-o strategie de marketing coerentă și adaptată nevoilor bussines-ului tău, dar și a viziunii tale. Apoi le căutăm pe cele slabe să vedem cum le putem transforma în oportunități. Analizăm toate amenințările care ar putea să apară sau deja există, mai exact tot mediul extern, cu preponderență concurența.

In pasul următor vedem cum arată prezența ta în online, pe rețele sociale: imaginile folosite sunt potrivite targetului tău? te adresezi segmentului de piață potrivit? Mesajul comunicat este corect?coincide cu viziunea ta pe termen lung? cu obiectivele tale de bussines? Nu uităm de auditul site-ului pentru a determina dacă este user friendly, ce imbunătățiri ați putea aduce, cum vă puteți diferenția. 

Însumând toate aceste detalii, schițăm o strategie de marketing pentru un an și îți oferim și o proiecție bugetară pentru bussines-ul tău, adică bugetul tău de marketing necesar pentru a-ți îndeplini obiectivele de bussines.

Contactează-ne ca să îți cerem mai multe detalii.